Διδασκόμενα μαθήματα 1ου Έτους
Γαλλικά | Αρχές Οικονομικής | Τέχνη Μαγειρικής (Ι&ΙΙ) |
Στοιχεία Ζαχαροπλαστικής (Ι&ΙΙ) | Τεχνικές Εγκαταστάσεις- Εξοπλισμός | Έλεγχος Εμπορευμάτων |
Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα (Ι&ΙΙ) | Οργάνωση Λειτουργία Εστιατορίου | Κοστολόγιο Παρασκευασμάτων |
Οινολογία | Υγιεινή & Ασφάλεια | Χρήση Η/Υ |
Αγγλικά |
Διδασκόμενα μαθήματα 2ου Έτους
Αγγλικά | Γαλλικά | Τέχνη Μαγειρικής ΙΙΙ& IV |
Σύνθεση Μενού | Τεμαχισμός Κρεάτων Ι& II | Τροφογνωσία – Εδεσματολόγιο |
Διαιτητική | Διακοσμητική Παρασκευασμάτων | Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα |