Συνεργασίες - ΙΕΚ-ΟΡΙΖΩΝ

Enter your keyword

Στο ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ είμαστε εξειδικευμένοι στις τουριστικές και παιδαγωγικές σπουδές. Η εξειδίκευσή μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε εξατομικευμένη προσέγγιση στην πρακτική άσκηση και να ταιριάξουμε τις επαγγελματικές ανάγκες των σπουδαστών με αυτές της αγοράς, των ξενοδοχείων και των παιδικών σταθμών.

Στις «Ημέρες Καριέρας», συνεργαζόμαστε στενά με επιχειρήσεις, δημιουργώντας θετικές προϋποθέσεις γι’ αυτές αλλά προφανώς και για τους φοιτητές μας, που μέσα από την ενασχόληση της πρακτικής τους εξάσκησης αποκτούν πολύτιμη εμπειρία, βελτιώνοντας γνώσεις, δεξιότητες και πολλαπλασιάζοντας τις επαγγελματικές τους δυνατότητές τους. Αυτό μας έχει εξασφαλίσει σχεδόν μηδενικό ποσοστό αποχωρήσεων από την πρακτική άσκηση, αλλά και ένα πολύ καλό όνομα για τους σπουδαστές μας στην αγορά εργασίας.  Είμαστε περήφανοι για τους σπουδαστές και τους αποφοίτους μας.

Οι συνεργάτες μας περιλαμβάνουν επιχειρήσεις τόσο από την Μεσσηνία, αλλά και μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους από την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Ενδεικτικά, παραθέτουμε ορισμένους…..

ATL_Logo_Grey-01_NEWAldemar_logo_Blue_EN-e1436349969611   costa_navarino  Rodos Palladium logo CMYK5909a7445816d9c4555a4d31-medium          Filoxeniaak-logo1425572301bougas-logo          Printhorizon-blu-logoelektra-logo           ΚΑΙΣΑΡΗΣ  

neilson_logo_200             langley          spinos-new-logo-top-1        aris-logo