Enter your keyword

Το Ι.Ι.Ε.Κ Ορίζων πραγματοποιεί νέο καινοτόμο σεμινάριο με θέμα “Μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα Γλυκά – Επίπεδο Advanced” με εισηγήτρια την pastry chef Βένια Φλέσσα. Η εκπαιδεύτρια μας και μεγάλη νικήτρια του Bake Off Greece θα μας μυήσει σε νέες τεχνικές και Χριστουγεννιάτικα γλυκά με βάση την Μοντέρνα Γαλλική Patisserie. Τρείς διαφορετικές προτάσεις για τη βιτρίνα σας… Μη χάσετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε τα φετινά Χριστούγεννα!

  • 3 γλυκά
  • Πάνω από 10 παρασκευές – συνταγές
  • Εκμάθηση μοντέρνων τεχνικών

–    Τεχνική mirror glaze (γλάσο καθρέφτη)
–    Τεχνική ψέκασμα σοκολάτας
–    Τεχνική décor σοκολάτας

Διδακτικό Περιεχόμενο:

  1. Τάρτα Mont–Blanc…With a twist!
    (η Mont Blanc όπως δεν την έχετε ξαναδεί!)
  2. Bûche GiandujaTonka
    (ένας Κορμός με πρωταγωνιστή την ασυναγώνιστη γεύση της Gianduja!)
  3. Τούρτα entremet & Ατομικά παστάκια

(αυτή η άκρως εορταστική Τούρτα ονομάζεται “Pink Champagne”, την «στολίζει»  γλάσο καθρέφτης και τα raspberries, το φυστίκι Αιγίνης και φυσικά η ροζ σαμπάνια την κάνουν ακαταμάχητη!)

*  δίδεται αναλυτικό Συνταγολόγιο

Σε ποιους απευθύνεται:

  • σε επαγγελματίες ζαχαροπλάστες
  • σε σπουδαστές – απόφοιτους ζαχαροπλαστικής
  • σε ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες με ανεβασμένο επίπεδο γνώσεων

Έναρξη:  30/11/2019  στις  10:00 – 16:00

Τιμή: 50€ προκαταβολή + 70€ την ημέρα του σεμιναρίου                Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται

Τράπεζα Πειραιώς Τράπεζα Εθνική
Αρ. Λογαριασμού: 5512084848483 Αρ. Λογαριασμού: 220-47016070
IBAN: GR72 0172 5120 0055 1208 4848 483 IBAN: GR9201102200000022047016070

Σαν αιτιολογία θα πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας και το όνομα του σεμιναρίου