Enter your keyword

Σεμινάριο Εστιατορικά Γλυκά

Σεμινάριο Εστιατορικά Γλυκά

Το Σάββατο 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα εξειδικευμένο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής με συμμετέχοντες αυτή την φορά τους πρωτοετείς σπουδαστές μας της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης”.

Εισηγητής του σεμιναρίου, o καθηγητής μας Pastry Chef – Ζαχαρίας Κλάδης.

Το σεμινάριο ήταν «hands on practice» και όλοι οι σπουδαστές συμμετείχαν για την παρασκευή των συνταγών.

Κατά το πέρας του σεμιναρίου ακολούθησε γευσιγνωσία με τα επιδόρπια του Pastry chef να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Συνταγές που παρασκευάστηκαν:

  • Cheese Cake άρωμα λεμονιού
  • Λάβα κέικ σοκολάτας
  • Millefeuille πραλίνας με καραμελωμένη σφολιάτα
  • Τάρτα σοκολάτας με μέλι