0
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Enter your keyword

Ο Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε αρτοποιία-ζαχαροπλαστική.  Η επαγγελματική του εμπειρία περιλαμβάνει ξενοδοχεία (Nafplia Palace, Athens Hilton), αλλά και μονάδες παραγωγής (Αλέα Α.Ε., Γλυκόκοσμος- Cocoa Bean, Πήγασος Delicieux, Μύλοι Ασωπού). Από το 2014 εργάζεται στην Costa Navarino Chef de Partie υπό την επίβλεψη του Executive Pastry Chef Γιάννη Βλασσίου. Στο ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ διδάσκει από το 2017 το μάθημα Ζαχαροπλαστική Τέχνη και Τεχνικές Εγκαταστάσεις Αρτοποιίας- Ζαχαροπλαστικής