0
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Enter your keyword

Δήμητρα Μανιάτη

H Δήμητρα Μανιάτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα και σπούδασε στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ.  Από το 2010 εργάζεται στην Costa Navarino ως Demi Chef de Partie (2010-2014) και Chef de Partie (2014-σήμερα, υπό την επίβλεψη του Executive Pastry Chef Γιάννη Βλασσίου,). Έχει εργαστεί ως ζαχαροπλάστης στο Club Hotel Casino στο Λουτράκι και στο Horizon Beach Resort, αλλά και στην Μεσσηνία στην Αρτοποιία- Ζαχαροπλαστική «Σίτος» και στην «Λάμπος Α.Ε.». Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια πάνω στην ειδικότητά της, μεταξύ των οποίων και το σεμινάριο του ΕΦΕΤ για την Υγιεινή και την Ασφάλεια Τροφίμων. Στο ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ διδάσκει από το 2017 το μάθημα Ζαχαροπλαστική Τέχνη.