Η Zαχαροπλαστική αποτελεί μια πραγματική Τέχνη. Παράλληλα όμως, οι εξελίξεις τόσο σε δημιουργικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο, τρέχουν συνεχώς. Το γεγονός αυτό, καθιστά απαραίτητη την διαρκή επιμόρφωση των ζαχαροπλαστών, με σκοπό να παραμένουν ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις στον κλάδο τους.
Το Κε.Δι.Βι.Μ Ορίζων, έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες της εποχής, υλοποιεί το on demand διαδικτυακό σεμινάριο “Μοντέρνα γλυκά ζαχαροπλαστείου”, το οποίο αποτελείται από τρεις ενότητες: α) Τάρτες, β) Τούρτες, γ) Πάστες. Υπάρχει δυνατότητα αγοράς του πλήρους πακέτου (δηλ. και των τριών ενοτήτων) αλλά και μίας μεμονωμένης ενότητας (π.χ μόνο τις πάστες).
Εισηγητές του σεμιναρίου είναι οι καταξιωμένοι pastry chefs: κ. Μανιάτη Δήμητρα και κ. Κυριακόπουλος Κων/νος. Η μακρόχρονη εμπειρία τους, καθώς και η τρέχουσα θέση εργασίας τους στο πολυτελές ξενοδοχείο Costa Navarino, τους καθιστά παραπάνω από ικανούς να μεταλαμπαδεύσουν σημαντικές γνώσεις πάνω στα γλυκά του σήμερα.
Σε ποιους απευθύνεται:
- Σε επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, που θέλουν να εμπλουτίσουν τις τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις τους, να μυηθούν στις νέες τάσεις ζαχαροπλαστικής και να ενισχύσουν τα προσόντα τους.
Σε φοιτητές – απόφοιτους σχολών ζαχαροπλαστικής που θέλουν να αποκτήσουν περισσότερα επαγγελματικά εφόδια.
- Στους λάτρεις του είδους που επιθυμούν να εξελιχθούν ή και να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα.
Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο:
Τάρτες
– Τάρτα λεμονιού με namelaka χαμομήλι και coulis μήλου
– Τάρτα με ganache bitter σοκολάτας, namelaka φυστικοβούτυρο και πραλίνα φυστικιού (αραχίδα)
Τούρτες
– Τούρτα cassis charlotte, mascarpone mousse, με μαρμελάδα μούρων & dacquoise αμυγδάλου
– Τούρτα τύπου Rocher με λεμόνι
– Tούρτα mousse σοκολάτα passion, mango namelaka & biscuit σοκολάτας
Πάστες
– Πάστα με bavaroise λεμόνι, crème Brûlée λουίζας & raspberry namelaka
– Πάστα mousse bitter σοκολάτας, με ζελέ raspberry & financier σοκολάτας
– Πάστα mousse καρύδας, μαυροσούσαμο namelaka, ζελέ ανανά & bisquit lime
Εκπαιδευτικοί Στόχοι:
Στόχος αυτού του διαδικτυακού σεμιναρίου, είναι η εκμάθηση νέων συνταγών και τεχνικών, με στόχο την ανανέωση της βιτρίνας ενός ζαχαροπλαστείου ή του dessert menu ενός ξενοδοχείου – εστιατορίου.
Δωρεάν Παροχές:
- Παρέχεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΟΡΙΖΩΝ – Κ.Δ.Β.Μ.» (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ: 202166817).
- Παρέχεται αναλυτικό, πλήρες συνταγολόγιο.
- Παρέχεται ελεύθερη πρόσβαση στο σεμινάριο 24 ώρες το 24ωρο για 1 μήνα από την ημερομηνία πληρωμής.
Κόστος |
|
Πλήρες πακέτο |
Από 380€ στην προνομιακή τιμή των 250€ |
Τάρτες |
100€ |
Τούρτες |
160€ |
Πάστες |
120€ |
Τραπεζικοί Λογαριασμοί
Τράπεζα Πειραιώς |
Τράπεζα Εθνική |
Αρ. Λογαριασμού: 5512084848483 | Αρ. Λογαριασμού: 220-47016070 |
IBAN: GR72 0172 5120 0055 1208 4848 483 | IBAN: GR9201102200000022047016070 |
Σαν αιτιολογία θα πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας και το όνομα του σεμιναρίου.