0
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Enter your keyword

O Στέλιος Μπαρμπέας γεννήθηκε το 1986 στην Καλαμάτα. Ακολούθησε την οικογενειακή παράδοση και σπούδασε την μαγειρική τέχνη στον εκπαιδευτικό όμιλο “Le Monde”, στην Αθήνα.

Η αγάπη του για τη μαγειρική οδήγησε τα βήματά του, από το εστιατόριο “Καλλίστη” στο Κολωνάκι και το  Αργεντίνικο “El Pecado” έως την κουζίνα του “Poseidon Resort” 5 αστέρων στο Λουτράκι και το “Filoxenia” στην Τεργέστη.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό .

Άλλες δραστηριότητες συμπεριλαμβάνουν συνεργασίες με περιοδικά και site μαγειρικής

Από το 2012 εργάζεται ως executive chef στο ξενοδοχείο Elite City Resort, 4 αστέρων, στην Καλαμάτα όπου  έχει συνεργαστεί σε γαστρονομικές βραδιές με τους καταξιωμένους σεφ Χριστόφορο  Πέσκια , Γιάννη Λουκάκο,  Λευτέρη Λαζάρου, Αλέξανδρο Παπανδέου και τον master of wine Κωνσταντίνο Λαζαράκη.