0
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Enter your keyword

Σεμινάριο “Εισαγωγή στην Παραδοσιακή Κρητική Κουζίνα”

Σεμινάριο “Εισαγωγή στην Παραδοσιακή Κρητική Κουζίνα”

Σεμινάριο με θέμα “Εισαγωγή στην παραδοσιακή Κρητική κουζίνα” πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ.

Εισηγητής του συγκεκριμένου σεμιναρίου ήταν ο chef Παπανικολάου Ηλίας και πήραν μέρος σε αυτό οι δευτεροετής σπουδαστές της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)”.

Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να ανακαλύψουν τα μυστικά της κρητικής κουζίνας και να γευτούν τις παρακάτω παρασκευές:

  1. Ντάκος από χαρουποπαξίμαδα με φρέσκια ντομάτα/ ξινομυζήθρα/κάπαρη και φρέσκια ρίγανη
  2. Μανίτες στιφάδο με κάστανα/μοσχοκάρφι και κανέλα
  3. Χανιώτικο γαμοπίλαφο
  4. Χοχλιοί μπουμπουριστοί με χωριάτικο ξύδι και αρισμαρί
  5. Αρνάκι φρικασέ αυγολέμονο με σταμναγκάθι και θυμαρορίγανη