0
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Enter your keyword

Κωνσταντίνος Βασιλειάδης

Ο Κωνσταντίνος Βασιλειάδης γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1987  στην Καλαμάτα. Ξεκίνησε τα πρώτα του μαγειρικά βήματα στην οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο της εστίασης. Φοίτησε σε σχολή τουριστικών επαγγελμάτων στην Ρόδο. Έχει εργαστεί σε πολυτελή ξενοδοχεία σε διαφορά νησιά της Ελλάδας. Παράλληλα εργάστηκε στο εξωτερικό σε βραβευμένα εστιατόρια με αστέρι Michelin (De Saffran*, les cols*) και έχει δημιουργήσει τα μενού σε εστιατόρια της Ολλανδίας και της Γερμανίας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, συνέχισε την επαγγελματική του καριέρα στην Costa Navarino ως chef de partie στην συνέχεια εργάστηκε στην Aman Zoe  ως junior sous chef. Την τελευταία πενταετία εργάζεται σαν καθηγητής στην σχολή μαγειρικής τέχνης του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ στην Καλαμάτα και παράλληλα, συνεργάζεται με το «Οινοπαντοπωλείον», εστιατόριο της πόλης με έμφαση στα τοπικά προϊόντα. Συνεχίζει τη μαγειρική του καριέρα σε νεοαναγειρόμενο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Καλαμάτα.